Soccer Rocker 2018

SoccerRocker is een fijnschalig muziekfestival in Amsterdam

’s Middags een voetbaltoernooi en ’s avonds een volwaardig muziekfestival waar veel te ontdekken valt, dat is SoccerRocker. Op zaterdag 2 juni vindt alweer de achtste editie plaats op Sportpark Drieburg in Amsterdam Oost. Aan de derde helft is dit jaar meer aandacht dan ooit besteed met voor het eerst twee buitenpodia en een uitgebreide food & beer-lineup.

Showcase New Music

SoccerRocker heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een echt showcase festival met een neus voor veelbelovende topacts. Dit jaar presenteren we er tien: Tusky, Komodo, The Mauskovic Dance Band, Fungo Bat, The Hazzah, Los Paja Brava, Fata Boom, Mamihlapinatapai, Mooon en Equal Idiots uit België. Als er geen live muziek is, zorgen de DJ’s St. Paul, The Volcano Boys en Kiss All Hipsters er voor dat er gedanst kan worden.De live muziek start om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Daarna kan er nog tot in de late uurtjes gedanst worden in de nachtclubkantine.

Food & Beers

Het draait niet alleen om muziek en voetbal tijdens SoccerRocker. Meerdere foodtrucks zorgen voor divers en lekker eten, waarbij ook een ouderwets patatje met natuurlijk niet ontbreekt. Er zijn ook (speciaal) biertjes van o.a. brouwerij De Prael te krijgen in de enige echte SoccerRocker SpeciaalBierBar.

Facts & Figures

Zaterdag 2 juni is de dag. Ook deze editie van SoccerRocker vindt weer plaats op het terrein van voetbalclub DVVA op Sportpark Drieburg in Amsterdam Oost. De toegang vóór 17.00 uur is gratis, hierna bedraagt deze €12,50 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar en stadpashouders van de gemeente Amsterdam mogen gratis naar binnen. Ons festival biedt ruimte aan ongeveer 2.000 bezoekers.

Download bewonersbrief

Site by Alsjeblaft!