Soccer Rocker 2018

Frequently Asked Questions

SoccerRocker, wat is dat nou precies?

Het is eigenlijk heel simpel. SoccerRocker is een muziekfestival ontstaan vanuit een jaarlijks voetbaltoernooi georganiseerd bij voetbalvereniging DVVA. Inmiddels is SoccerRocker afgelopen jaren organisch uitgegroeid tot een festival waar je kunt genieten van twee podia met interessante live acts. Vanzelfsprekend wordt er ook nog gevoetbald, maar als de ballen zijn opgeruimd dan begint het muziekprogramma.

Kan ik ook komen als ik niet meevoetbal?

Ja natuurlijk! Daar is SoccerRocker juist voor bedoeld. We zijn ontstaan als voetbaltoernooi, maar inmiddels is muziek de hoofdmoot van ons festival. Kom je voor 17.00 uur dan is de toegang gratis.

Kan ik me aanmelden als vrijwilliger?

Ja natuurlijk, je bent van harte welkom! Check onze vacatures en meld je aan!

Waar kan ik mee betalen?

Op SoccerRocker kun je aan de diverse barren je drank en eten helaas niet met contant geld betalen. Op SoccerRocker betaal je met munten. Deze munten koop je bij een centraal verkooppunt. Deze munten kun je ALLEEN met PIN betalen. Heb je munten over, dan kun je deze na afloop weer inleveren bij het centrale verkooppunt. Je krijgt geen contant geld terug, maar we maken het de week erop over naar je bankrekening.

Mogen kinderen ook mee?

Gezellig! Denk wel aan gehoorbescherming. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Eten en drinken is een belangrijk onderdeel van SoccerRocker. Er zijn verschillende foodstands waar je lekker (vegetarisch) kunt eten. Vanzelfsprekend ontbreekt ook het patatje met niet. Het is voor bezoekers niet toegestaan eigen drank en etenswaren mee te nemen op het terrein.

Waar is de camping?

Je kunt tijdens SoccerRocker met je voetbalteam op onze festivalcamping verblijven. We hebben voorlopig ruimte voor zes overnachtende voetbalteams. Een campingticket à raison van 200 eurootjes is voor 10 personen en twee nachten. Neem wel even je eigen tent(en) mee! Campingticket is geen deelnamebewijs voor het voetbaltoernooi.

De camping is op Sportpark Drieburg, vlakbij het festivalterrein. Let op, er is sprake van betaald parkeren en het is in Amsterdam, dus kom liever met het openbaar vervoer.

Wie heeft dit jaar die poster ontworpen?

Kunstenaar Willem Kolvoort is dit jaar verantwoordelijk voor het artwork van SoccerRocker. Ook Peter te Bos, Pankra en Van Lennep hebben in het verleden campagnes gemaakt voor ons festival. De beroemde tekening van Johan Cruijff en David Bowie uit 2016 is gemaakt door Mike Ottink.

Wat is SoccerRocker eigenlijk?

SoccerRocker combineert voetbal met muziek en andere kunstvormen. Ook leuk als je niet voetbalt en gezellig een biertje wilt komen drinken en een bandje kijken.

Waar kan ik een kaartje kopen voor SoccerRocker?

Via deze website! Dit kan vanaf woensdag 7 maart om 12.00 uur in de middag.

Wanneer begint het allemaal? En wanneer houdt het weer op?

Vrijdag 1 juni 18.00 uur: campingterrein open + DJ in de kantine
Zaterdag 2 juni 10.00 uur: festivalterrein open
Zondag 3 juni 3.00 uur: einde festival

Hebben jullie ook kluisjes op het festivalterrein?

Ja zeker! Op ons festivalterrein zijn kluisjes. We weten nog niet precies hoeveel enzo, maar dat zie je vanzelf als je er bent.

Ik ben onder de 18, ben ik dan ook welkom op SoccerRocker?

Ja natuurlijk! Maar vanwege de alcoholwet ben je verplicht om, bij de ticketcontrole aan te geven dat je jonger dan 18 jaar bent. Je krijgt dan een ander polsbandje om. Je kunt dus gewoon het festivalterrein betreden, maar alcohol nuttigen beneden de 18 jaar is verboden.

Mag ik mijn hond meenemen?

Op het festivalterrein zijn honden overdag geen enkel probleem, mits je trouwe viervoeter aangelijnd is en de uitwerpselen netjes worden opgeruimd. Het is niet toegestaan om honden/huisdieren 's avonds op het festivalterrein te hebben!

Wat moet ik zelf meenemen?

Denk aan zonnebrandcrème, regenjas/ poncho en je pinpas. De geluidsniveaus op het terrein kunnen hoger dan 85 dB(A) zijn, denk aan gehoorbescherming.

Kan ik ook roken op SoccerRocker?

We zijn een voetbalclub en verkopen geen sigaretten. En het is in onze kantine ook niet toegestaan om te roken. Wel mag je er natuurlijk nog eentje opsteken in de open lucht.

Site by Alsjeblaft!