We Need Your Help

SoccerRocker is volledig non-profit en afhankelijk van giften, subsidies en bierdrinkers. We kunnen je hulp daarom goed gebruiken. Als vrijwilliger ben je niet alleen de held van de dag, maar ontvang je ook onze eeuwige dankbaarheid. Je krijgt een gratis maaltijd, redelijk wat consumptiebonnen en het unieke SoccerRocker-shirt van COPA. Meehelpen tijdens SoccerRocker is gegarandeerd een levensverrijkende ervaring!

AANMELDEN MAAR

Bekijk hieronder de beschikbare functies, maak je keuze en aanmelden maar! Onze vrienden van KEES zijn verantwoordelijk voor de vrijwilligerscoördinatie en nemen dan contact met je op.

Opbouwers (M/V)

Op de donderdag en vrijdag voor de festivalzaterdag bouwen we gezamenlijk het terrein op, want vele handen maken licht werk.
Actie: donderdag 13 en vrijdag 14 juni

Barmannen en -vrouwen

Bier, voetbal en muziek. De ideale combinatie al zeggen we het zelf. Maar dat bier moet natuurlijk wel vloeien. We zijn dan ook op zoek naar (ervaren) barpersoneel, voor in de kantine en aan de buitentap.
Actie: 15 juni, tussen 10.00 uur en 03.30 uur, een dienst duurt gemiddeld 3,5 uur.

Kassateam

Stressbestendig? Kies voor het kassateam en klop die portemonnees leeg! In het kassateam verkoop je munten en (‘s avonds) entreekaartjes. De rij is soms lang, maar altijd gezellig.
Actie: 15 juni, tussen 10.00 uur en 01.00 uur, een dienst duurt gemiddeld 3 uur.

Veldmanagers

Als veldmanager neem je 1 veld onder je hoede. Je zorgt ervoor dat de wedstrijden op tijd beginnen, de juiste teams aan de aftrap staan en je geeft de eindstand door aan het wedstrijdsecretariaat. Daarnaast ben jij ook scheidsrechter en fluit jij dus de wedstrijden. Hiervoor hoef je geen diploma te hebben, maar wel een groot rechtvaardigheidsgevoel.
Actie: zaterdag 15 juni, ochtend tot halverwege de middag.

Backstage-medewerkers

Als backstage-medewerker zorg jij ervoor dat de artiesten voor, tijdens en na het optreden niks te kort komen. Je helpt mee de backstage in te richten en ook het opruimen neem je voor je rekening. Tussendoor kun je genieten van de bandjes.
Actie: 15 juni, ochtend-middag of avond-nacht.

Stagehands

Jij zorgt ervoor dat de bands zich welkom voelen op ons podium en helpt mee door hun spullen te laden en te lossen. Een tof kijkje achter de schermen!
Actie: 15 juni, begin van de middag tot sluit. Of een deel van de dag.

Stagemanagers

Jij zorgt ervoor dat alle bands en tourmanagers zich een beetje aan ons zeer extreem strakke tijdsschema houden.
Actie: 15 juni. begin van de middag tot sluit, rond 01.00 uur.

Randprogramma-SuperAssistent

De nachtclub, Silent Disco, popquizzen in een mega-bus, wat zal het dit jaar worden? Help je bij het randprogramma dan zorg je voor vermaak rondom het veld. Met een klein clubje leuke mensen maak je er een sfeervolle bende van. Hou je van organiseren, creatief bezig zijn en mensen? Voeg je dan bij dit team!
Actie: 15 juni, begin van de middag tot 24.00 uur. Of een deel van de dag.

Site by Alsjeblaft!