SoccerRocker wordt georganiseerd op het terrein van voetbalclub DVVA in Amsterdam Oost

Festivallocatie

DVVA // Sportpark Drieburg // Drieburgpad 5 // 1097 HK Amsterdam

Route

De bezoekers van SoccerRocker adviseren wij om met het openbaar vervoer te komen. Het is relatief goedkoop en makkelijk. En natuurlijk hebben wij het nog veel liever als je op de fiets komt. SoccerRocker vindt plaats op de velden van voetbalvereniging DVVA.

Auto

Neem op de Ring A10 de afslag S112 (Duivendrecht). Rij in de richting van het centrum (Gooiseweg). De rotonde voor het Amstelstation neem je driekwart naar links (Julianaplein). Aan het einde ga je naar links de Hugo de Vrieslaan op. Pak de eerste zijstraat naar rechts (Fizeaustraat). Rij door tot je niet verder kunt (doodlopende straat - laat je niet afschrikken!) en sla aan het einde rechtsaf. Neem vervolgens meteen de eerste straat links - dit is het Drieburgpad. DVVA ligt halverwege aan je linkerhand. Op Sportpark Drieburg geldt tussen 00.00 uur middernacht en 07.00 uur ’s ochtends een parkeerverbod. Let dus goed op tot wanneer je je auto parkeert. Ook is het niet meer mogelijk om gratis te parkeren.

Trein of tram

De DVVA-accommodatie ligt op loopafstand vanaf het Amstelstation (circa 15 minuten). Op Amstelstation stoppen alle treinen tussen Amsterdam en Utrecht, plus de metrolijnen 51, 53 en 54. Ook tram 12 stopt er. Verlaat het Amstelstation via de hoofdingang en sla rechtsaf. Loop langs de bushaltes en volg daarna de Overzichtsweg, die met een flauw bochtje evenwijdig loopt aan het spoor in de richting Bijlmer, ArenA en Utrecht. Vanaf de Overzichtsweg zie je na ongeveer 200 meter Café De Omval aan je rechterhand. Dat café staat aan de monding van de Weespertrekvaart. Loop verder langs de linkeroever van de vaart, Weesperzijde geheten. Aan je linkerhand zie je eerst een woonwijk(je), maar al snel bomen, waarachter Sportpark Drieburg verborgen ligt. Na ongeveer een kilometer wandelen langs het water sla je - ter hoogte van de Bijlmer Bajes - linksaf (het eerste pad naar beneden na het woonwijkje). Je loopt nu Sportpark Drieburg binnen. Neem in het sportpark vervolgens de eerste straat rechts: het Drieburgpad. De velden van DVVA liggen halverwege dat pad aan je linkerhand.

Bus

Je kunt ook met bus #15, #59, #67 reizen. Stap dan uit aan de Kruislaan. Loop in de richting met de Oosterbegraafplaats aan je linkerhand (huizen rechts). Voor de bocht ga je onder een tunneltje door (snelweg). Daarna pak je de eerste weg links - dit is het Drieburgpad. DVVA ligt halverwege aan je linkerhand.

Site by Alsjeblaft!