SoccerRocker is een fijnschalig muziekfestival in Amsterdam

’s Middags een voetbaltoernooi en ’s avonds een volwaardig muziekfestival waar veel te ontdekken valt, dat is SoccerRocker. Op zaterdag 15 juni vindt alweer de negende editie plaats op Sportpark Drieburg in Amsterdam Oost.

Showcase New Music

SoccerRocker heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een fijnschalig festival met een neusje voor veelbelovende acts. De (bijna) complete line-up ziet er als volgt uit: Roxeanne Hazes, Merol, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Ploegendienst, Karel, Stippenlift, Betonkust, Waltzburg, Les Robots, YĪN YĪN, Howrah, Anemone, Abdomen en BoterBoter. Rondom de wedstrijden zorgen DJ’s St. Paul, Duke John en Miss D'Issi voor de muzikale omlijsting.

Tijden en prijzen

Het muziekprogramma begint rond 17.00 uur en duurt tot ongeveer middernacht.
We verkopen een zeer beperkte hoeveelheid Early Bird tickets voor 12,50 euro. Reguliere kaarten voor het hele festival zijn 15,00 euro. Kinderen tot en met 12 jaar en stadpashouders van de gemeente Amsterdam mogen gratis naar binnen. Ons festival biedt ruimte aan 1.750 bezoekers. Wil je zeker zijn van toegang koop je kaartje dan in de voorverkoop.

Presentatie en finalescheidsrechter

De presentatie is in handen van actrice en theatermaakster Stephanie Louwrier, en scheidsrechter Roelof Luinge fluit zowel de dames- als herenfinale van het toernooi. De finales zijn van 16.30 uur tot 17.30 uur en hoe meer supporters hoe beter!

Download bewonersbrief

Site by Alsjeblaft!