10_1.sr

Over ons

Het is eigenlijk heel simpel. SoccerRocker is een voetbaltoernooi voor mannen en vrouwen met live rockmuziek. Soccer en Rocker dus.

SoccerRocker is ontstaan door een groepje vrienden uit een typisch Amsterdams amateurvoetbalteam. Waarschijnlijk het slechtste amateurvoetbalteam van Amsterdam ooit: DVVA 8.

De linksback van dit team zat in The Skidmarks, de spits in de Sylvester Stallonies en de voorstopper zat in een band waar we inmiddels de naam al van vergeten zijn. Met een versterker en een verlengsnoer voor de dug-out na afloop van het jaarlijkse voetbaltoernooi was het concept van SoccerRocker geboren.

We zijn trots op de bands die de afgelopen jaren bij ons hebben gespeeld: Afterpartees, Birth of Joy, Shaking Godspeed, Paceshifters, Automatic Sam, Bombay Show Pig, traumahelikopter, The Black Cult, Bullerslug, Hallo Venray, The Miseries (met Tim Knol), Orange Skyline en the Elementary Penguins.

SoccerRocker wordt georganiseerd in de kelder van het Amsterdamse amateurvoetbal midden in Amsterdam Oost. Plaats van handeling is Sportpark Drieburg en wordt in samenwerking met voetbalclubs DVVA en Wartburgia georganiseerd door Stichting SoccerRocker.

Site by Alsjeblaft!