Kick Ass! Voor SoccerRocker 2017 zijn we op zoek naar Romarioaanse vrijwilligers!

SoccerRocker is volledig non-profit en afhankelijk van giften, subsidies en bierdrinkers. We kunnen je hulp daarom goed gebruiken.

Als SR-vrijwilliger ben je niet alleen de (rock)held van de dag, maar ontvang je ook onze eeuwige dankbaarheid. Je krijgt een gratis maaltijd + consumptiebonnen en het unieke SoccerRocker-shirt. Meehelpen tijdens SoccerRocker is gegarandeerd een superleuke dag.

Bekijk de beschikbare functies hieronder, maak je keuze en aanmelden maar!

Onze vrienden van KEES, zijn verantwoordelijk voor de vrijwilligerscoördinatie en nemen dan contact met je op.

Op- en afbouwen Op vrijdag bouwen we gezamenlijk het terrein op, want vele handen maken licht werk. Bovendien zijn wij dan ’s avonds de eerste bezoekers van SoccerRocker; dit jaar trapt het festival al op vrijdagavond af! De dag ná de grote dag moet alles ook weer een beetje netjes achtergelaten worden. Ook leuk met een klein katertje en een kopje koffie. Gedeelde smart is halve smart.
Actie: vrijdag 26 en zondag 28 mei, overdag, hoe sneller hoe eerder klaar.

Barmannen en -vrouwen Bier, voetbal en muziek. De ideale combinatie al zeggen we het zelf. Maar dat bier moet natuurlijk wel vloeien. We zijn dan ook op zoek naar (ervaren) barpersoneel, voor in de kantine en aan de buitentap.
Actie: 27 mei, tussen 10.00 en 03.30, een dienst duurt gemiddeld 4,5 uur.

Kassateam Stressbestendig? Kies voor het kassateam en klop die portemonnees leeg! In het kassateam verkoop je munten en (‘s avonds) entreekaartjes. De rij is soms lang, maar altijd gezellig.Actie: 26 mei in de avond. 27 mei, tussen 10.00 en 01.00, een dienst duurt gemiddeld 5 uur.

Hoofd voetbal Managers opgelet, we zijn op zoek naar iemand die het hele voetbalgedeelte volgens schema kan laten verlopen. Je stuurt o.a. de veldmanagers aan, coördineert het wedstrijdschema en houdt de scheidsrechters bij de les.
Actie: 27 mei, einde ochtend tot einde middag.

Wedstrijdsecretariaat Ben je secuur en goed met cijfertjes? Ben je onpartijdig en houd je van eerlijk spel? Sluit je dan aan bij het wedstrijdsecretariaat. Jij bent dé persoon die de uitslagen, standen en rangen bijhoudt.
Actie: 27 mei, einde ochtend tot einde middag.

Veldmanagers Als veldmanager heb je 1 of 2 velden onder je hoede. Je zorgt ervoor dat de wedstrijden op tijd beginnen, de juiste teams en scheidsrechter aan de aftrap staan en je geeft de eindstand door aan het wedstrijdsecretariaat.
Actie: 27 mei, einde ochtend tot einde middag.

Backstage-medewerkers Als backstage-medewerker zorg jij ervoor dat de artiesten voor, tijdens en na het optreden niks te kort komen. Je helpt mee de backstage in te richten en ook het opruimen neem je voor je rekening. Tussendoor kun je genieten van de bandjes.
Actie: 27 mei, ochtend-middag of avond-nacht.

Stagehands Jij zorgt ervoor dat de bands zich welkom voelen op ons podium en helpt mee door hun spullen te laden en te lossen. Een tof kijkje achter de schermen!
Actie: 27 mei, begin van de middag tot sluit. Of een deel van de dag.

Stagemanagers Jij zorgt ervoor dat alle bands en tourmanagers zich een beetje aan ons zeer extreem strakke tijdsschema houden.
Actie: 27 mei, begin van de middag tot sluit, rond 01.00 uur.

Huisfotograaf Heb je ervaring met fotografie (excl. selfies)? Wil jij de memorabele momenten van SoccerRocker op de gevoelige plaat vastleggen? En de vrijwilligers in actie? Word onze huisfotograaf!
Actie: 27 mei, tijden in overleg.

Randprogramma-SuperAssistent Het tuinfeest van Wes en Yolanthe, Silent Disco, popquizzen in een mega-bus, wat zal het dit jaar worden? Help je bij het randprogramma dan zorg je voor vermaak buiten het veld. Met een klein clubje gezelligerds maak je er een dolle boel van. Hou je van organiseren, creatief bezig zijn en mensen? Voeg je dan bij dit team!
Actie: 27 mei, begin van de middag tot 24.00u. Of een deel van de dag.

Site by Alsjeblaft!